Sevgi Anaokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: Biz Sevgi Anaokulu olarak 36-72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak – yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

Başarılar: 2017 KADEP İL BİRİNCİLİĞİ 2017 BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ 2017 BESLENME DOSTU OKUL ÖDÜLÜ

Saatler: 7:30-12:30 Sabah Gurubu 12:30-17:30 Öğle Gurubu
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Halen yürütülmekte olan Tübitak 4007 projemiz bulunmaktadır. Bunun yanında farklı konularda eTwinning projeleri de yürütülmektedir.

Telefon - 3444192591

Belgegeçer -

WEB - https://elbistansevgi.meb.k12.tr

Adres - Yunus Emre Mah.Derbent Sok.No7 Saraykent .Elbistan/Kahramanmaraş

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Yunus Emre Mah.DerbentSok No:7 Saraykent Elbistan/Kahramanmaraş

Adres - Yunus Emre Mah.Derbent Sok.No7 Saraykent .Elbistan/Kahramanmaraş

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 161 km. dir.